Вход за търговци
Разни >> Ясновидство >> Обява номер 64357   

МАГ АЯ - РЕШАВАМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ-0888 632543добави в бележника


ДетайлиКонтактиКоментариСподелиВиж на картатаПубликувана на 06.07.2018

МАГ АЯ-ЯСНОВИДСТВО И ЛАЙФ КОУЧ КОНСУЛТАЦИИ. ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ ЗА ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ. БЕЗ ЛЪЖИ ИЗМАМИ И ИМП.ТЕЛЕФОНИ. БЕЗ ЗАПЛАХИ ЗА МАГИИ И СМЪРТ, КОЕТО Е ЖАЛКО...... ИМАМ СОБСТВЕН КОДЕКС ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО. ПОВЕЧЕ ОТ 22 години съм в сферата, и стотици доволни клиенти.

ПРОГНОЗИ ЗА РАБОТА, СЪД.ДЕЛА, РАБОТА В ЧУЖБИНА, ИЗПИТИ, ПРИЕМ В ГИМНАЗИЯ И УНИВЕРСИТЕТИ

 

 

Предлагам поглед на карти Таро и Ленорман, Хармонизирам, отношенията в семейството-родители-деца,роднини, приятели, съседи.ПОМАГАМ ДА ВЪРНЕТЕ ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТРЕТИЯ ВЪВ ВРЪЗКАТА. 

 

 

ВРЪХЛИТАТ ВИ беди и здравословни проблеми, ЧУВСТВАТЕ СЕ ОТЧАЯНИ...не губете надежда. Обърнете се към професионалист за помощ. Лекарите лекуват тялото, ние лекуваме душата. Здрав дух, здраво тяло....МИЛИ ХОРА, съдбата се грижи за всички свои деца, аз съм тук да се погрижа за вас. Предлагам промяна на кармичен код, восъколеене срещу стрес, уплаха, паник атаки.... Шамански метод за премахване на лоша енергия. ПРЕМАХВАНЕ НА ЧРНА МАГИЯ, шамански метод за подобряване на здравословния ви статус...Повече информация за мен на личния ми сайт-svetlinabg.com....НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАМ С МЪКАТА НА ХОРАТА. КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ ОПРАВЯТ НАГНЕТЕНИТЕ НЕПРИЯТНОСТИ, ТОЛКОВА ПО ЩАСТЛИВИ ЩЕ БЪДЕТЕ.......0888632543

 

 

Категория: Ясновидство

svetlinabg.com

Контакти

Име: Вера Милева

Тел: 0888632543

Град: София