Вход за търговци
Разни >> Ясновидство >> Обява номер 64064   

ЧЕРНАТА МАГИЯ / Viber: 0879897848 / КОНСУЛТАЦИИдобави в бележника


ДетайлиКонтактиСподелиВиж на картатаПубликувана на 15.01.2019

ЧЕРНАТА МАГИЯ  се композира само и единствено за кодиране на желани негативни събития. Много често чрез Черна Магия се отстраняват конкуренти, разбиват се семейства, в крайни случаи може да доведе и до смърт. Най-силните Черни Магии са турските, циганските и арабските, мароканските, Африканските (които по произход са Карибски) Вуду Магии. Към Черната Магия спадат и Проклятията (родови и персонални) и Заклинанията.

Черната магия може да бъде изключително мощна и с фатални последици за потърпевшия. В какви мащаби ще се развие силата зависи от енергийния баланс, който се атакува. Ако Магията пробие Аурата на жертвата → Променя се поведението на омагьосаната жертва. Може да се появят обща неадекватност, агресия, резки спадове в настроението, влечение към алкохол или наркотици, социална деградация, съществени финансови загуби, проблеми с близките и загуба на жизнен интерес (апатия).

Черната Магия — това е вмешателство в енергийното поле на човека. Отражението на деструктивното действие на Черната Магия се разпространява не само върху самия омагьосан, но и на неговото близко обкръжение, тоест вредоносната програма се отразява и на близките кръвни роднини по силата на ДНК родствените връзки на генома.

Симптомите при Черна Магия са:

Жертвата се съпътства от постоянно неразположение, умора, апатия... даже и депресия. Липса на късмет... Негативно развитие в служебен план... Влошаване на отношенията в семейството... Произшествия... Болести... Емоционален дисбаланс. Списъкът може да е много дълъг...

Черната магия е много опасно нещо и наистина съществува, тя е Near Death Experience (NDE) — Преживяване Близко до Смъртта (БСЕ). Черна Магия се нарича Магичен Ритуал, Проклятие или Заклинание направени за смърт, болест, раздяла и други не толкова морални цели.

В нашите райони се правят такива Магии от край време, главно от ходжи, цигани власи (копанари) въпреки, че Черна Магия има във всяка култура, традиция и етнос и с развитието на Интернет изтече прекалено много информация която е общодостъпна, докато преди време тези неща са се пазили в тайна и реално сега всеки може да се занимава с Черна Магия — и без опит в Окултното.

Черната магия е Бойна Магия, тя е като бойното изкуство при маговете и е произлязла като защитен метод от духовници → поне за Руското Чернокнижие, както се е появило и Кунг-Фу при монасите на Изток. Забелязала съм, че най-често използваните ритуали са турски, арабски и циганско-влашки, въпреки че има още много традиции в които се използва: Руска магия примерно /много е опасна/, Хаос Магия, Сатанистки и вампирски ритуали, шаманизъм, Карибско Вуду и мн. мн. други.

При турско-арабските Черни Магии за смърт се използват главно: муски-листчета с надписи от Корана на обратно, сапун, живак, вода от мъртвец, пръст от гроб и други. Виждала съм жертви на такива Черни Магии и когато се направи както трябва тази Магия води до психическо разстройство, шизофрения, физическа болест и понякога до смърт, като омагьосаният изпитва страшни мъки както физически така и психически, и никой лекар не може да установи някакво заболяване. Най-често хората жертви на Черна Магия за смърт правят грешката да се консултират с психиатър и в повечето случаи им дават диагноза.

При Черна магия за смърт и изобщо при Черната Магия се усеща тежест, изнервеност, отпадналост, натрапчиви мисли, болки, халюцинации — слухови и/или визуални, тъмни сенки, злонамерена чужда сила около Вас, която може да е енергията на Черната Магия или дух... (демонично влияние…)  

Черната Магия се разваля много трудно понякога за години и винаги оставя последици в жертвата. Трябва да намерите много опитен Маг.

В древността Черната Магия за смърт се е използвала от духовници за самозащита, като впоследствие се е обогатила и развила. Днес обаче Черната Магия се е превърнала в бизнес и се прави от егоизъм, злоба и завист, постигане на лични цели, отстраняване на конкуренти.

Практически всеки може да си поръча Черна Магия която действа. Черна Магия се допуска да се прави без последици за поръчителя само, ако е при самозащита и в краен случай когато живота ви е в опасност.

В основата си Черната Магия е замислена да пренася подсъзнателна информация към обекта, която го насърчава да разруши себе си. Това изглежда безобидно, но най-вероятно рано или късно е възможно да се стигне до фатален инцидент. Други цели на Черната Магия освен за смърт са: разваляне на семейства, разрушаване на отношенията и хармонията в семействата, липса на късмет, беднотия и др.

 

Skype:    mag_daffy

E-mail:    mag.daffy@abv.bg

Viber:.     0879897848

 

 

Цената при намеса от моя страна е плаваща и е в зависимост от сложността на конкретния случай.

Маг Дафи


®Текстът на обявата е обект на авторско право!

 

Категория: Ясновидство


Контакти

Име: Маг Дафи

Skype: mag_daffy

Адрес: E-mail: mag.daffy@abv.bg

Град: София